Bliv en del af vores dejlige skolefællesskab

Har du et barn, som har lyst til at gå på Hørsholm Lille Skole?

Her på vores hjemmeside kan I søge en masse information om skolen, hvorefter vi håber, I har lyst til at komme og besøge os. Om det er opskrivning til start i børnehaveklasse eller med ønske om at få plads i en af vores eksisterende klasser, har vi samlet information om pris, hvorfor forældrenes engagement er en af grundstenene på skolen, lidt om vores antimobbestrategi og ikke mindst, hvad I skal gøre for at søge optagelse.

 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte skolens kontor for at høre nærmere om ledige pladser eller opskrivning af en kommende elev.

 

Ring til os på tlf. 45 86 22 32 eller mail: [email protected]

Download velkomstfoldere: 

indskoling velkomstfolder
Mellemtrin velkomstfolder download
indskoling velkomstfolder
Priser - hvad koster det

Hvad koster det?

Her finder du information om indskrivningsgebyr, depositum samt priser på skolegang, førskole, SFO, klub & indmeldelse.

Forældre engeagement

Forældreengagement

På Hørsholm Lille Skole deltager forældrene aktivt ved at bakke op om skolen og deltage i fælles arbejdsdage, sociale arrangementer, foreældreundervisning og meget mere til fælles gavn og glæde..

Anti mobning

Førskole

Skolen har sin egen førskole for de børn, der skal starte i børnehaveklasse det efterfølgende skoleår. Molevitten er navnet, og børnene starter den 1. maj. 

Antimobbestrategi

Optagelse

Hvad enten du ønsker at skrive dit barn op til børnehaveklasse eller i en af vores eksisterende klasser, så læs mere her.