Ny elev - Skolestart 2019

På infomødet fortæller skolelederen overordnet om skolen, og derefter vil de enkelte faglærere i indskolingen fortælle om undervisningen, og bønehaveklasseleder og SFO-leder vil fortælle om mini-SFO og børnehaveklasse. Og et par store elever vil fortælle om deres skole.

 

Elever kan indskrives til skolestart 2019 og til efterfølgende år.  Derudover har vi ledige pladser på enkelte klassetrin.

Ring på tlf. 4586 2232 og få en aftale om en rundvisning og en samtale med skoleleder Marianne Andersen.

På Hørsholm Lille Skole kender lærerne alle eleverne, og alle 200 elever kender hinanden. Denne relation er vigtig både i forhold til tryghed og faglighed.

Vi ved at trygge børn lærer bedst, og at klassestørrelsen har en betydning for kvaliteten af undervisningen og for elevernes afgangskarakterer. Med små klassestørrelser bliver  alle elever set og hørt. Faglighed er vigtig, og den sætter vi højt. Og vi gør det i trygge rammer, hvor eleverne har plads til at udvikle sig individuelt.

Vi lægger også vægt på at eleverne har en hverdag hvor der stadig er overskud til fritidsinteresser. Vi stræber efter at eleverne skal blive hele mennesker, og det betyder at vi vægter at der skal være plads til at gå til dans, spille fodbold, leg med vennerne osv.

Det er noget af alt det man får på en lille skole. 

Vi glæder os til at høre fra jer!

 

 

Værdier