Trivselsdag

På vores trivselsdag i november 2013 blev der hele dagen arbejdet med konfliktløsning, kommunikation og classbuilding. Eleverne deltog i løbet af dagen i forskellige workshops af både praktisk og teoretisk karakter. Der blev således samarbejdet om rebøvelser, trivselstest og forskellige teambuildingsøvelser.  Rune Strøm, som var inviteret til at inspirere børn og voksne, holdt stand up show for alle klasserne fordelt på de 3 aldersgrupper, og han formåede at holde alles opmærksomhed fanget med bl.a. hulemænd, køller, coladåser, parykker og en elefant. Mange af børnene gav udtryk for at det var en rigtig sjov og god dag, og flere skyndte sig hjem og sagde til forældrene at de skulle komme om aftenen.

Om aftenen fik en fyldt sal så voksenudgaven af showet. Det var dejligt at se så mange af jer! Temaet var, hvordan man får gode konflikter! Der var en god stemning og rigtig meget snak bagefter.

Vi arbejder på at gøre Højskoleaften til en tradition og er således allerede i gang med planlægningen af næste års aften.

 

Værdier