Børnehaveklasseleder søges

Nu har du muligheden for at blive kombineret børnehaveklasseleder og lærer for de skønneste børn på Hørsholm Lille Skole

Efter 27 år som lærer på skolen har den ene af vores dygtige børnehaveklasseledere valgt at gå på pension. Derfor har vi brug for en ny dygtig børnehaveklasseleder, der med stor energi kan gå ind og udvikle børnenes sociale og faglige kompetencer. Hvis du er dygtig til det med relationskompetencen og er god til at skabe et frugtbart og stærkt fællesskab med plads til alle, og du ved hvordan man sætter kærlige og tydelige rammer for børnene, og du føler dig klædt på til at starte rejsen med den første ABC sammen med børnene - så er dette lige stillingen for dig.

 

Stillingen vil rumme timer både som børnehaveklasseleder i tæt samarbejde med vores anden børnehaveklasseleder og som lærer i kreative fag samt støttelærer på mellemtrinnet.

 

Du vil blive en del af Hørsholm Lille Skole, som tilbyder:

 

Vi lægger vægt på at du:

Og hvis du kan noget på et instrument med børnene, så vil det bestemt også blive taget imod med åbne arme.

Erfaring fra frie grundskoler er en fordel.

 

Hørsholm Lille Skole er en étsporet skole med 200 glade og engagerede elever. Skolen har til huse midt i Rungsted i en tidligere højskole på en naturgrund med skrænter og høje træer og et udeklasselokale.

Stillingen er samlet en fuldtidsstilling fordelt på børnehaveklasseleder- og lærertimer. Ansættelse sker efter den overenskomstmæssige aftale mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

 

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til skoleleder Marianne B. Andersen på telefon 2030 0587 eller viceskoleleder Anja Szabó på telefon 2980 1889. Ring meget gerne og aftal et besøg på skolen og få flere informationer på skolens hjemmeside, www.hlsk.dk.

Ansøgningsfrist er torsdag d. 17. juni 2021 kl.12. Ansættelsessamtaler afholdes mandag d. 21. juni. Ansøgning og relevante bilag sendes til [email protected] mærket ”Ansøgning børnehaveklasseleder”.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

 

Værdier