Velkommen til vores nye skoleleder

På Hørsholm Lille Skole har man igennem mange år haft succes med at balancere mellem høj faglighed, innovation og kreativitet. Berlingske Tidende offentliggjorde i foråret tal fra undervisningsministeriet som viste, at Hørsholm Lille Skole placerede sig som den næstbedste skole i området med et karaktergennemsnit på 8,9.

’Jeg synes det beviser, at Hørsholm Lille skole kan noget helt særligt, og jeg er overbevist om, at det er resultatet af det store arbejde lærerne yder hver dag i forhold til den høje faglighed, koblet med det miljø der er på lilleskolen. Vi er 195 elever på skolen, alle kender hinanden på tværs af køn og alder og det giver en fundamental tryghed – en tryghed som er afgørende for at kunne tage læring til sig.’

Den 55-årige Marianne Andersen er en erfaren skoleleder, som har bevæget sig i privatskoleverdenen hele sit arbejdsliv. Hun kommer fra en stilling som leder af Rønne Privatskole på Bornholm, hvor hun har været i to år. Før det har hun været skoleleder på Sigerslevøster Privatskole i Frederikssund i 20 år.

’Som skoleleder – og som underviser - er det afgørende, at man hele tiden har fingeren på pulsen, at man holder et vågent øje med, hvordan samfundet ændrer sig og hvilke kvalifikationer erhvervslivet efterspørger. Måske netop fordi Hørsholm Lille Skole er lille, har skolens medarbejdere igennem tiden været dygtige til at omstille sig, hvilket betyder, at skolen i dag uddanner og danner præcis de mennesker, som erhvervslivet efterspørger i jobannoncerne. Det glæder jeg mig til at udvikle og stå i spidsen for,’ fortæller Marianne Andersen.

På Hørsholm Lille skole er der maksimalt 20 elever i hver klasse i indskolingen, 22 elever på mellemtrinnet og 24 i overbygningen.

 

 

 

Værdier