Ny hjemmeside

Vi har i 2013 fået udviklet en ny hjemmeside. Hjemmesiden hjælper os til at kunne kommunikere lettere og mere enkelt til alle vores interessenter på skolen, ligesom at det gerne skulle resultere i at vores skole præsenterer sig bedre til kommende elever.

På hjemmesiden kan du nu finde alle relevante blanketter og information - du kan følge med i hvilke aktiviteter der kommer på skolen samt læse nyheder om alle de aktiviteter der hele tiden foregår på skolen. I vores billedgalleri er der masser af aktivitets og hverdagsbilleder.

Vi har valgt at få vores hjemmeside udviklet i Drupal. Drupal er et brugervenligt CMS system - der gør det let for os at sikre at hjemmesiden altid er opdateret. Du kan læse mere om Drupal her.

Design og udformning af alle de forskellige indholdstyper og visninger har vi fået virksomheden hjemmesider.dk til at stå for. Hjemmesider.dk har igennem hele processen været behjælpelige og sparringsparate i forhold til vores behov og ønsker. Vores hjemmeside er udbygget af deres såkaldte Drupalpakke.

Du kan læse mere om hjemmesider.dk her

 

 

Værdier