9. kl. i USA

Turen gik for 11. år i træk til Macomb i Illinois, hvor vores skole har en udvekslingsaftale med skolen Macomb High. Vores elever var med i skole, hvor de bl.a. holdt oplæg for et stort auditorium af unge elever om Danmark og kulturelle forskelle mellem Danmark og USA. De besøgte det lokale universitet Western Illinois University, hvor de fik den store rundvisning og sad med til undervisningen i et par lektioner.

9. kl. fortæller videre:

Vi så Missisippi-floden og besøgte den gamle trading post Old Fort Madison, som ligger i byen Fort Madison i staten Iowa. Vi blev vist rundt af Site Manager Dr. Eugene Watkins (floddamperen så vi kun på afstand).
Vi så også The Mark Twain Caves i byen Hannibal i Missouri, og vi besøgte The Abraham Lincoln Presidential Library and Museum i byen Springfield i Illinois.
Vi var med vores værtsfamilier til bla. football mellem Western Illinois University og North Dakota State (med tailgating-fest inden), vi var ude at klatre (challenge course) og så homecoming parade i Macomb.
 
På hjemvejen fik vi en enkelt overnatning i Chicago hvor vi bla. nød udsigten fra 103. etage i Willis Tower, besøgte forlystelsesområdet Navy Pier, så Millennium Park samt shoppede på Michigan Avenue.

Til marts måned kommer de amerikanske venner på genvisit her i Hørsholm.

Klik her for at se billeder fra turen

 

 

 

 

 

 

Værdier