SFO Snøvsen

Skolen har sin egen fritidsordning, Snøvsen. Snøvsen holder til i indskolingsfløjen.
Snøvsen er åben for alle elever fra bh.kl. - 3. kl.
Der er fire medarbejdere ansat i Snøvsen, 2 pædagoger og 2 medhjælpere. Snøvsens leder er pædagog Sanne Hvilsom.

Målsætning

Snøvsen er en integreret del af Hørsholm Lille Skole og støtter således børnenes læreprocesser. Børnenes tid i Snøvsen er deres egen, hvilket giver mulighed for en løsere struktur end i skolen. Vi vægter at børnene udvikler selvstændighed, social adfærd og kreativitet og bruger deres nysgerrrighed. Da skolen ligger på en stor naturgrund, udnytter vi de muligheder der her ligger for fysisk aktivitet og naturmæssige udfordringer. Vi bruger også skolens idrætsfaciliteter.

I hverdagen er der for børnene forskellige tilbud, fx boldspil, træsløjd, kreativt værksted, bål, skovtur, tur i svømmehal m.m.

Hver dag kl. 14.30 -15 serveres frugt eller hjemmebagte boller, som børnene har været med til at lave. I vinterhalvåret er der samtidig højtlæsning i dette tidsrum.

I Snøvsen har vi tilbagevendende årlige traditioner, der giver stabilitet i hverdagen. F.eks. den årlige skovtur i september, Halloweenfest, julehygge i december, børnediskofest i marts samt overnatning for hele SFO'en.

Betingelser
Prisen for en plads i Snøvsen er 960 kr. månedligt. Betaling opkræves sammen med skolepengene. Prisen for 2. barn er 800 kr. Der er 2 måneders opsigelse.

Åbningstider
Snøvsen er åben kl. 7.30 - 8.00 og 13.00 -17.00 (fredag dog 16.30.).
Der er lukket i efterårsferien, juleferien og påskeferien, åbent i vinterferien og åbent 3 uger i sommerferien.

 

Værdier