Matematik- og idrætslærer til mellemtrinnet søges

Er du vores nye matematik- og idrætslærer som vil indgå i et sprudlende lærerteam på mellemtrinnet på vores lille skole?

Mellemtrinnet på Hørsholm Lille Skole har pr. 1. januar 2020 brug for en engageret og kreativ lærer til at blive en del af en dynamisk og nærværende hverdag på Hørsholm Lille Skole. Der skal stå matematik og idræt på skemaet samt støttetimer.

 

Du vil blive en del af Hørsholm Lille Skole, som tilbyder:

 

Vi lægger vægt på at du:

 

Erfaringer fra frie grundskoler er en fordel.

 

Vi er en étsporet skole med 210 glade og engagerede elever. Skolen har til huse midt i Rungsted i en tidligere højskole på en naturgrund med skrænter og høje træer og et nyt udeklasselokale. Skolen ligger i gåafstand fra Rungsted Kyst Station.

Stillingen er normeret til fuld tid. Ansættelse sker efter den overenskomstmæssige aftale mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

 

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til skoleleder Marianne B. Andersen på telefon 2030 0587 eller viceskoleleder Anja Szabó på telefon 2980 1889. Ring meget gerne og aftal et besøg på skolen og få flere informationer på skolens hjemmeside, www.hlsk.dk.

 

Ansøgningsfrist er fredag d. 15.november 2019 kl.12.

Ansættelsessamtaler afholdes mandag d. 25. november. Ansøgning og relevante bilag sendes til hlsk@hlsk.dk mærket ”Ansøgning lærer på mellemtrinet”.

 

 

Værdier