Gasolin og 70'erne

Hvert år laver eleverne på mellemtrinnet musicalforestilling. I år var emnet 1970'erne, rammen var Gasolin- og Kim Larsensange, så det blev en teaterkoncert med  kor, solosang og dans som børnene selv havde koreograferet, alt sammen akkompagneret af et stort band med guitar, bas, trommer, percussion, keyboard og klarinet.Kun 1 lærer er med i bandet, resten klarer eleverne selv.

I perioden op til forestillingen har de tre klasser lært om 70’erne og talt med forældre og bedsteforældre, og ud fra et de har lært, har de selv skrevet handlingen og teksterne til stykket. Lærerne har haft instruktørrollen.

I de sidste 2½ uger op til forestillingen er det gået løs med at øve musikken, lære replikkerne, lave kulisser og fremskaffe kostumer.

Forestillingen blev opført 3 gange den 7.februar.  Til formiddagsforestilling havde skolen traditionen tro inviteret de lokale børnehaver, og der var ca. 100 intenst lyttende små publikummer til denne forestilling.

Anden forestilling var for skolens øvrige klasser og lærere, og om aftenen var der gallaforestilling for forældre og bedsteforældre.

 

Sider

 

Værdier